Aqua Heaven
Leuven

Aqua Heaven Leuven bestaat reeds meer dan 20 jaar en is gesitueerd in hartje Leuven.

Sinds de uitbreiding in 2009 zijn er 4 units beschikbaar. Verwen uzelf met een luxe-moment in de prachtige ORIENTAL sauna, of beleef een vakantiegevoel in de tropische sfeer van de EXOTIC sauna. Het strakke interieur van de COLOR sauna dompelt u onder in een regenboog van kleuren, en de rustgevende inrichting van de MOSAIC sauna geeft u een ontspannen thuisgevoel.

Elke ruimte is uitgerust met een sauna (85°), een hammam (45°),  een jacuzzi (36°), een verwarmd zwembad (30°), warme en koude douches, rustruimte en minibar.

Exotic

De tropische sfeer rond het zwembad doet denken aan zuiderse oorden. Hier kan je met z’n tweetjes genieten van de zalige rust of met vrienden profiteren van de vakantiesfeer.

MEER →
Oriental

Verwen jezelf met een luxe-moment in de prachtige oriëntaalse sauna. In dit rijke en sfeervolle decor kom je volledig tot rust, samen met je partner of met vrienden.

MEER →
Mosaic

Kom tot rust in het stijlvolle interieur van de Mozaïk sauna. De veelvuldige waterstralen van zwembad en jacuzzi zorgen voor een totale ontspanning.

MEER →
Color

Geniet van het saunagebeuren in de moderne Color sauna waar kleur centraal staat. Je wordt er als het ware ondergedompeld in een regenboog van kleuren

MEER →

Saunavereniging België waakt over de goede kwaliteit van onze sauna’s.

CONTACT

Brussel

Tel: 02/270.17.17
info@aquaheavenbxl.be
Indringingsweg 1b, 1800 Vilvoorde

Leuven

Tel: 016/295.295
info@aquaheaven.be
Nerviërsstraat 37, 3000 Leuven