Evenementen Brussel

Aqua Heaven Brussel

In 2005 werd het voormalige Huis van de Toekomst, Living Tomorrow I, omgebouwd tot een luxe sauna- en wellnesscomplex.

Het unieke kader en de ideale ligging maken van Aqua Heaven een exclusieve locatie voor oa. seminaries, meetings, recepties, feesten, e.d.

Het gebouw stelt een parking ter beschikking voor 20 wagens. Indien nodig kunnen wij probleemloos tenten opstellen op het domein rond het gebouw.

De Finse Blokhut bevindt zich in het hart van het wellnesscomplex. Deze polyvalente ruimte heeft een capaciteit van 120 personen rechtstaand en 60 personen zittend.

De Groene Oase straalt één en al rust uit! Deze ruimte kan als extra ruimte ter beschikking gesteld worden voor nevenactiviteiten als workshops, relaxatie, enz. Deze ruimte heeft een capaciteit van 50 personen wanneer zowel het binnen-als buitengedeelte wordt gebruikt.

Als extra ruimte is er de Sterrenhemel, een lange neonhall tussen 2 ruimtes in die vaak gebruikt wordt voor het buffet en nog een extra polyvalente ruimte.

Indien u specifieke wensen heeft betreffende decoratie, kunnen wij ook daarvoor zorgen.

Stuur een mail naar admin@aquaheaven.be voor een vrijblijvende offerte.

Huurprijzen

Download pdf

Wij bieden u talloze cateringformules aan. Onze vaste traiteur J&M Catering maakt van elk evenement een succes. Ontbijt, brunch, walking dinner, kids cooking, BBQ, enz.

Voor evenementen vanaf 30 personen vragen wij onze klant rechtstreeks contact op te nemen met J&M Catering voor een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.

Op vlak van animatie kan u kiezen uit een waaier van mogelijkheden: casino, clown, vuurspuwer, goochelaar, muziekbandje, DJ, karaoke, enz. Ook wat workshops betreft zijn er tal van mogelijkheden: yoga, make-up, massages, enz.

Saunavereniging België waakt over de goede kwaliteit van onze sauna’s.

CONTACT

Brussel

Tel: 02/270.17.17
info@aquaheavenbxl.be
Indringingsweg 1b, 1800 Vilvoorde

Leuven

Tel: 016/295.295
info@aquaheaven.be
Nerviërsstraat 37, 3000 Leuven